Reviews

 

Kerstpakket

Rated 5 out of 5
10 december 2020

Vandaag een superleuk kerstpakket gewonnen van deze dames. Ik ben er superblij mee toen ze het vanavond bij me kwamen overhandigen. Dank je wel Christine en Lisette, ik ga er heerlijk van genieten.

Jenneke Holleman

Prachtig schilderij icm bijbehorende potten

Rated 5 out of 5
10 november 2020

Ik heb vandaag een heel erg mooi schilderij met bij behorende potten gekocht bij Lisette en Christien. Toen ik het schilderij zag was ik meteen verliefd. Alles klopte en het was precies datgene waar ik zolang naar opzoek was. Deze zussen maken zoveel leuke dingen dat 1ding kiezen erg moeilijk was. Ze zijn ontzettend creatief en maken unieke dingen. Als je iets bij ze koopt weet je ook zeker dat niemand anders het in huis heeft. Ze zijn beide heel gepassioneerd en hebben heel veel liefde voor dit vak. De klant staat centraal en dat laten ze je ook zo voelen. Ik kom hier zeker nog wel een keer terug, al is het maar om even rond te kijken in hun showroom met zoveel leuke dingen!

Daniƫlle Tillemans

Een bijzonder kado

Rated 5 out of 5
10 november 2020

7 oktober heb ik mijn partner Margriet blij gemaakt tgv haar verjaardag met een prachtige vaas gemaakt door 4Handscreations uit Heusden.
Een bijzonder kado, gemaakt met veel liefde en passie, net zoals alle andere kunstwerken.

Rene Thijssen

 

 

× ...